Arbëri

28-vjeçari nga Malisheva punonte prej 4 muajsh në ndërtesën prej së cilës u rrëzua dhe humbi jetën

 

Kjo shtëpi në fshatin Berishë të Komunës së Malishevës, të martën, kishte hapur dyert për ngushëllime.

Në hyrje të saj ishte vënë fotografia e 28-vjeçarit Arbnor Berisha, i cili vdiq dje në vendin e tij të punës.