Arbëri

Britania i dëbon me procedurë të përshpejtuar shtetasit e Shqipërisë

 

Qeveria e Britanisë së Madhe ka bërë të ditur planet për riatdhesimin e shpejtë të azilkërkuesve nga Shqipëria, që u janë refuzuar kërkesat, në kuadër të luftës kundër emigrantëve që po kalojnë ilegalisht me gomone nëpërmjet kanalit anglez.

Zyrtarët britanikë të emigracionit do të procedojnë menjëherë kërkesat e shqiptarëve që kanë hyrë në shtetin ishullor dhe të gjithë ata që nuk kanë të drejtë të qëndrojnë në Britani, do të kthehen sa më shpejt që të jetë e mundur. Londra zyrtare ka fuqizuar praninë e rojave detare.