Arbëri

Daily Mail me rrëfim për mafinë shqiptare në Angli

 

Mediat britanike kanë raportuar të shtunën lidhur me aktivitetin e “mafisë shqiptare” me substancat narkotike, influencën me oficerë të policisë dhe aktivitete të tjera trafiku, dhune e përfitimesh të paligjshme.

E përditshmja Daily Mail përmendte rastin e një vile në Hartlepool në një zonë të neglizhuar në verilindje të vendit, ku pas një informacioni policia kapi 75 bimë kanabisi, që sipas autoriteteve kishin një vlerë totale prej 61,000 funte — thuajse dyfishi i vlerës prej 32,000 që kushton e gjithë prona.