Arbëri

Rita Ora dekorohet në Shqipëri me titullin “Naim Frashëri”

 

Presidenti i Republikës Shqipërisë, Bajram Begaj dekoroi të hënën me titullin “Naim Frashëri” artisten e mirënjohur Rita Ora me motivacionin “Në vlerësim të kontributit të dhënë në lartësimin e vlerave artistike dhe njerëzore përmes artit. Me mirënjohje për aktivitetin dhe rolin e saj si ambasadore në çështje me ndjeshmëri të lartë kombëtare dhe globale”.

Në ceremoninë e dekorimit që u organizua në presidencë kanë marrë pjesë familjarë të këngëtares, përfaqësues diplomatikë të akredituar në Tiranë, miq dhe të ftuar.