Arbëri

Osmani dënon sulmin kibernetik të Iranit ndaj Shqipërisë

 

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, e ka dënuar fuqishëm sulmin kibernetik kundër infrastrukturës kritike të Shqipërisë nga Irani.

“Ne e dënojmë fuqishëm sulmin keqdashës kibernetik kundër infrastrukturës kritike të Shqipërisë. Ne i qëndrojmë pranë presidentit të Shqipërisë, Bajram Begaj dhe qeverisë shqiptare dhe i bëjmë thirrje Iranit që të mbajë përgjegjësi për këtë veprim të paprecedentë”, ka shkruar Osmani.