Arbëri

Nënshkruhet marrëveshja për IPA III me vlerë 64 milionë euro

Nënshkruhet marrëveshja për IPA III me vlerë 64 milionë euro
Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Është nënshkruar të martën në Prishtinë, marrëveshja për programin e parë financiar vjetor IPA III.

Marrëveshja e nënshkruar ndërmjet zëvendëskryeministrit, Besnik Bislimi dhe ambasadorit të Zyrës së BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog, ka vlerë 63.96 milionë euro.