Arbëri

Policët e Kosovës do të pajisen me kamera për trup

 

Policët e Kosovës do të pajisen me kamera për trup, bëhet e ditur në një komunikatë të Policisë të premten, pas takimit që ushtruesi i detyrës së drejtorit, Fehmi Hoti, pati me Tamra Greig, drejtoreshë në Byronë amerikane për çështje të narkotikëve dhe zbatim të ligjit (INL).

Sipas njoftimit, aty u diskutua për trajnime të avancuara “dhe me projekte të ndryshme, siç është edhe pilot projekti i sistemit të kamerave për trup, ku pritet që zyrtarët policorë në të ardhmen të pajisen me këto kamera”.