Arbëri

LDK-ja kërkon nga Qeveria të gjejë zgjidhje: Mësimi të nisë nesër

 

Lidhja Demokratike e Kosovës ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës që menjëherë të gjejë një zgjidhje me sindikatat, dhe që nxënësit t’i kthehen mësimit qysh të martën.

Kryetarja e Forumit të Gruas së LDK-së, Jehona Lushaku, në një konferencë për media, ka thënë se Qeveria, me mosgatishmërinë për të dialoguar, është përgjegjëse për situatën në të cilën gjendet Kosova.