Arbëri

Kurti lavdëron qeverisjen e tij, s’i numëron nga 5 suksese të secilit ministër

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, nuk i ka numëruar nga pesë suksese të secilit ministër siç pati paralajmëruar javën e shkuar. Megjithatë, ai ka renditur në Facebook disa pika të cilat i ka cilësuar si arritje të qeverisjes së tij në një vit e gjysmë udhëheqje deri tash.

Një javë më herët, Kurti në një konferencë për media pati thënë se u ka kërkuar secilit ministër që t’i dërgojnë nga 5 pika të cilat i konsiderojnë suksese në këtë periudhë deri tash si dhe nga 5 “të këqija që i kanë ndalur”. Përgjigjen e kishte dhënë kur ishte pyetur për t’i numëruar tri suksese të Ministrisë së Shëndetësisë deri tash. E këtë ministri nuk e ka përfshirë as në listën e atyre që i ka cilësuar të arritura të qeverisë deri tash. Nuk ka pasur fjalë e lëvdata as për çështjet e Ministrisë së Punëve të Jashtme, asaj të Infrastrukturës, Mjedisit, Bujqësisë apo edhe të Sportit.