Arbëri

SBASHK-u kundër idesë që të nisë mësimi, por pa vënien e notave

 

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës së Kosovës ka refuzuar propozimin e deputetit të Lëvizjes Vetëvendosje, Ardian Gola, që të nisë mësimi e deri në marrëveshjen me Qeverinë, si presion sindikal të përdoret mosvënia e notave për nxënësit, bëhet e ditur në një njoftim për media të SBASHK-ut të premten në mbrëmje.

Sipas njoftimit, 663 institucione e kanë kundërshtuar idenë, ndërsa 39 janë deklaruar pro. 34 s’janë deklaruar.