Arbëri

Kosova e Shqipëria me stërvitje të përbashkëta ushtarake

 

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka bërë të ditur se Forcat e Armatosura të Kosovës (FSK) dhe Forcat e Armatosura të Shqipërisë kanë kryer stërvitje të përbashkëta ushtarake.

Mehaj ka shkruar në Facebook se këto stërvitje janë kryer para dislokimit të tyre në Mbretëri të Bashkuar për stërvitje të tjera të përbashkëta.