Arbëri

Krasniqi në Konventën e Gruas të PDK-së: Besoj fuqishëm në barazi gjinore

 

Partia Demokratike e Kosovës mbajti të shtunën Konventën Programore të Gruas, ku në panel u diskutua me temën “Bashkë! 50/50”. Në këtë panel, i cili u moderua nga kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, morën pjesë pesë anëtare të strukturave të Rinisë Demokratike të Kosovës, Jona Arifi, Arbnora Salihu, Aurora Nura, Vlera Tahiri dhe Dhurata Muharremi.

Krasniqi ka thënë se si kryetar i PDK-së beson fuqishëm në idealin për barazi gjinore.