Arbëri

Hoti: Është vonuar ligji për paga, kërkesa e sindikatës e arsyeshme

 

Ish-kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, kritikoi qeverinë për mungesën e dialogut social me Sindikatën e Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës. Sipas tij, kërkesat e sindikatave janë të arsyeshme për t’u përmbushur.

Ndër tjera, Hoti pakon e re të qeverisë kundër inflacionit e ka konsideruar të vonuar dhe joadekuate.