Arbëri

Tahiri: Qeveria po e trajton grevën me indiferencë

Besnik Tahiri - AAK
 

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri i ka bërë thirrje qeverisë që të ndalë talljet me qytetarë, t'i plotësojë kushtet grevistëve në arsim dhe të nisë mësimi sa më parë.

Ai në një postim në Facebook ka thënë se qytetarët e Kosovës nuk kanë marrë goditje më të fortë se kjo që lidhet me procesin mësimor.