Arbëri

Krasniqi: Kurti i mbylli shkollat për nxënësit, i hapi për zgjedhjet e VV-së

 

Krasniqi: Kurti i mbylli shkollat për nxënësit, i hapi për zgjedhjet e VV-së

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, i ka bërë thirrje kryeministrit Albin Kurti, të gjejë zgjidhje për grevën në arsim dhe t’ua mundësojë nxënësve ta nisin procesin mësimor.