Arbëri

Pakënaqësi me ngecjet në proces, familjarët e Tetajt bojkotojnë seancat

 

Ka dështuar përsëri seanca gjyqësore për rastin e vrasjes së të riut Agonis Tetaj, në të cilin i akuzuar është Shaban Gogaj. Në shenjë pakënaqësie me ngecjet e vazhdueshme në proces, familjarët e viktimës morën vendim që ta bojkotojë gjykimin deri në krijimin e rrethanave për ecuri të rregullt të procesit. E për thellimin e ngërçit kanë vazhduar fajësimet midis Këshillit Gjyqësor dhe avokatëve të caktuar, sipas detyrës zyrtare, për përfaqësimin e të akuzuarit

Në pakënaqësi me sistemin e drejtësisë, familjarë të Agonis Tetajt, të riut të vrarë rreth katër vjet më parë, vendosën që të mos marrin pjesë në seancën gjyqësore të së martës për rastin, të mbajtur në Gjykatën e Pejës.

Avokati i familjes, Berat Tmava, bëri të ditur se vendimi për bojkotimin e procesit do të vazhdojë krejt derisa trupi gjykues t’i përmbushë kushtet për zhvillim të rregullt të seancave.