Arbëri

Konkurs për trajnim dhe mundësi punësimi në KOHA

 

Për të aplikuar, mjafton të dëshirosh të jesh gazetare/gazetar.

Nuk ka rëndësi cilin fakultet e ke kryer, nëse ende je duke studiuar apo e ke kryer shkollën e mesme.