Arbëri

SBASHK-u kundërshton vlerësimin e mësimdhënësve përmes testimit

 

Pas pezullimit të grevës nga sindikatat nesër do të nisë mësimi në të gjitha shkollat e vendit.

Megjithatë rikthehet edhe debati për cilësinë në arsim. Procesin e vlerësimit të performancës së mësimdhënësve në formë testi nuk e pranojnë nga SBASHK-u dhe mësimdhënësit.