Arbëri

Krasniqi: Banka Botërore e konfirmoi dështimin e Qeverisë në ekonomi

 

Kreu i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka thënë se Qeveria ka dështuar në ekonomi, dhe se këtë, shtoi ai, e ka konfirmuar edhe raporti i Bankës Botërore.

Në Facebook ai shkroi se vendi po kalon nëpër krizën më të thellë ekonomike që prej pasluftës.