Arbëri

Pritje të gjata në Gjinekologji për regjistrimin e fëmijëve

 

Në Klinikën e Gjinekologjisë po ka pritje të gjata për regjistrimin e fëmijëve. Këto pritje kanë ardhur si rezultat i grevës, ku administrata nuk kishte punuar dhe prindërit nuk ishin në gjendje të regjistronin të porsalindurit.

Të mërkurën në Gjinekologji janë krijuar tollovi të mëdha.