Arbëri

Kurti: Rinia në fokus të politikave qeveritare

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se rinia është në fokus të politikave dhe angazhimeve qeveritare.

Në ceremoninë e certifikimit të 100 të rinjve e rejave nga të gjitha komunitetet, për punën praktike në institucione, Kurti ka thënë se zhvillimi i vendit varet nga ndihma dhe trajtimi që i bëhet rinisë, bëhet e ditur në një komunikatë të Qeverisë.