Arbëri

SHBA-ja dërgon 300 ushtarë për ta mbrojtur sovranitetin e Kosovës

 

Rreth 300 pjesëtarë të Gardës Kombëtare të Indianas do të vijnë në Kosovë në një mision nëntëmujorë me fokus garantimin e sigurisë për kosovarët.

Sipas “The Times”, bëhet fjalë për një ekip luftarak që i përket brigadës së këmbësorisë, i cili është nisur të shtunën nga SHBA-ja dhe është ndalur fillimisht në Gjermani, para se të vazhdojë për Kosovë.