Arbëri

Breznica: Institucionet po dështojnë në trajtimin e rasteve të dhunës seksuale

 

Besarta Breznica nga Rrjeti i Grave të Kosovës thotë se gratë dhe vajzat janë të rrezikuara vazhdimisht në hapësira publike e private nga sulmet e ngacmime seksuale si dhe dhunimet.

Në Interaktiv të KTV-së, të mërkurën, ajo tha se institucionet e Kosovës po çalojnë në mbrojtjen e viktimave të dhunës seksuale dhe procedimin e lëndëve.