Arbëri

Çeku: Roli im si ministër i Energjisë ka qenë më shumë moral

Foto: KP
 

Ish-ministri i Energjisë dhe Minierave gjatë periudhës 2006-2008, Ethem Çeku, gjatë raportimit në Komisionin Hetimor në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, në nivelin legjislativ, ekzekutiv e rregullator tha se sektori i energjisë ka pasur shumë zhvillime dramatike dhe se Kosova ka mbetur i vetmi vend që pas çlirimit nuk ka zhvilluar asnjë kapacitet energjetik.

Çeku tha se të gjitha kompetencat në sektorin e energjisë në periudhën 2007 i ka pasur përfaqësuesi special i Kombeve të Bashkuara dhe AKM-ja.