Arbëri

Oda e Hotelerisë thotë se 30 për qind e bizneseve rrezikojnë të mbyllen

Foto: Koha
 

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit ka thënë se 30 për qind e bizneseve rrezikojnë të mbyllen për shkak të krizës së çmimeve dhe paralajmërimeve për mungesë të energjisë gjatë dimrit.

Kryetari i OHTK-së, Hysen Sogojeva në me takim kryetarët e Njësive Rajonale ka diskutuar për problematikat me të cilat po ballafaqohen bizneset në tërë Kosovën.