Arbëri

Krejt çka don, i ke n’telefon!

 

Lansohet aplikacioni “Viva Fresh” i Programit të Lojalitetit më të madh në vend! Tashmë konsumatorët tanë e kanë mundësin që për të gjitha ofertat, zbritjet dhe aktivitetet e tjera promocionale të informohen përmes aplikacionit “Viva Fresh” të cilin mund ta shkarkojnë FALAS në App Store dhe Play Store!

Përmes aplikacionit të Programit të Lojalitetit ju presin dhe shumë e shumë BENEFITE tjera! Gjatë blerjeve, skanoni barkodin që gjendet në aplikacion, dhe përfitoni ZBRITJE nga ofertat tona në DHJETËRA e QINDRA produkte nga më të ndryshmet! Zbritje vetëm për JU, e vetëm për anëtarët e Programit të Lojalitetit!