Arbëri

Njohësit e çështjeve politike nuk presin as vitin tjetër marrëveshje finale Kosovë-Serbi

Dialogu
 

Bashkimi Evropian dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës kohët e fundit po kërkojnë intensifikim të dialogut Kosovë-Serbi dhe përafrim të qëndrimeve nga të dyja palët.

Por njohës të rrethanave politike në vend thonë se nuk presin marrëveshje të shpejtë, madje as vitin tjetër. Madje ata thonë se Qeveria duhet konsultuar për këtë çështje me partitë opozitare në mënyrë që të mos të ketë telashe për çfarëdo lloj propozimi final për çështjen e dialogut.