Arbëri

Mustafi akuzon Vuçiqin se po përpiqet të devijojë numrin real të shqiptarëve në Serbi

Ragmi Mustafi
 

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar në Serbi, Ragmi Mustafi, ka akuzuar presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, se po përpiqet të devijojë numrin real të shqiptarëve në përfundim të procesit të regjistrimit të popullsisë në Serbi.

Në një shkrim në Facebook të mërkurën, Mustafi ka reaguar ndaj deklaratës së Vuçiqit se “pas regjistrimit të popullsisë, nuk do të dihet më numri i saktë i shqiptarëve në Serbi, sepse shumë familje në Bujanoc, Preshevë dhe Medvegjë regjistrojnë anëtarë që nuk jetojnë në Serbi”.