Arbëri

Hapet aplikimi për shtesa edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari 2010

 

Ministria e Financave, Punës dhe Transfeteve ka njoftuar se është hapur aplikimi për përfitim të shtesave për fëmijë edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2010.

Deri më tani kanë përfituar vetëm fëmijët që kanë lindur pas janarit të vitit 2012.