Arbëri

Gjuriq: Qeveria e Kosovës, në thelb anti-amerikane, po shkakton kaos

 

Ambasadori i Serbisë në SHBA, Marko Gjuriq, e ka quajtur Qeverinë e Kosovës anti-amerikane dhe ka thënë se ajo po shkakton kaos e po e rrezikon destabilizimin e Evropës juglindore.

Gjuriq në postim në Twitter ka thënë se me “me veprimet radikale Qeveria e Kosovës po tregohet anti-amerikane, anti-BE, anti-serbe dhe anti-shqiptare”.