Arbëri

Gjermania shumë e shqetësuar për tensionet Kosovë - Serbi

Andrea Sasse
 

Gjermania shprehu të hënën shqetësimin pasi mosmarrëveshja për shkak të situatës në veri të Kosovës.

“Mund t’ju them se jemi shumë të shqetësuar për përshkallëzimin”, tha të hënën Andrea Sasse, zëdhënëse e Ministrisë së Jashtme gjermane, raporton “Anadoly Agency”. "Apeli ynë urgjent për të dyja palët në konflikt është që të përmbahen nga përshkallëzimi i mëtejshëm dhe ta zgjidhin këtë konflikt në bisedime të drejtpërdrejta. Bëhet fjalë për të bërë kompromise pragmatike tani”.