Arbëri

Kusari-Lila për lirimin nga akuza për rastin e “Hidrocentraleve”: Ka qenë barrë 7-vjeçare

 

Ndërkohë, Gjykata Themelore e Prishtinës të martën liroi nga akuza katër ish-ministra të ish-Qeverisë Thaçi 2, ndër të cilët edhe Kusari-Lilaj, që akuzoheshin për korrupsion në rastin e njohur si “Afera e hidrocentraleve”.

Kusari-Lila ka thënë se ndihet e liruar me përfundimin e këtij procesi. Ajo ka shtuar se procesi është stërzgjatur dhe është përdorur mediatikisht.