Arbëri

PDK-ja e LDK-ja ironizojnë me lirimin nga akuza të Kusari-Liles në rastin “Hidrocentralet”

 

Në Komisionin hetimor për energji të mërkurën është komentuar edhe vendimi i organeve të drejtësisë që e kanë liruar nga akuza shefen e Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila, dhe të tjerët lidhur me rastin “Hidrocentralet”.

Gjatë intervistimit të ish-drejtorit menaxhues të KEK-ut, deputeti i LDK-së, Armend Zemaj dhe deputeti i PDK-së, Rashit Qalaj, me ironi theksuan se i gëzon fakti që gjykatat janë çkapur nga pushteti.