Arbëri

Osmani merr mbështetje nga Austria për anëtarësim në organizata dhe për liberalizimin e vizave

 

Presidentja Vjosa Osmani ka takuar kryetarin e Parlamentit të Austrisë, Wolfgang Sobotka, me të cilin diskutoi avancimin e mëtejmë të bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve.

Ajo ka shprehur mirënjohje për Austrinë për mbështetjen ndaj Kosovës dhe për kujdesin ndaj popullit të Kosovës, në veçanti ndaj arsimit të të rinjve.