Arbëri

Dëshmitari në rastin “Toka”: Ka një kontratë sipas së cilës pronën tonë e ka shitur Azem Syla

Foto: Arkiv
 

Dëshmitari Vladimir Nikoviq, në seancën e së enjtes në Departamentin Special të Gjykatës Themelore në Prishtinë, ka thënë se është një kontratë sipas së cilës pronën e familjes së tij, e kishte shitur i akuzuari Azem Syla.

Këtë deklarim, dëshmitari Nikoviq e dha në gjykimin ndaj ish-deputetit të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Azem Syla dhe të tjerëve, të cilët po akuzohen për vepra të ndryshme penale që lidhen me korrupsionin e krimin e organizuar, në rastin e njohur si “Toka”, raporton “Betimi për Drejtësi”.