Arbëri

Hovenier: Marrëveshja për targat shton sigurinë

 

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Jeff Hovenier, ka thënë se marrëveshja e arritur të mërkurën mes Kosovës dhe Serbisë për targat, e forcon sigurinë.

Hovenier ka thënë se marrëveshja avancon përpjekjet për normalizimin e marrëdhënieve, ndërsa e ka vlerësuar si qasje konstruktive dakordimin e palëve.