Arbëri

Black Weekend në MINIMAX

 

Në MINIMAX vazhdojnë zbritjet dhe ofertat e reja edhe gjatë vikendit.

Këtë vikend MINIMAX vjen me oferta marramedëse nga 20%, 30%, 50%, 70% ZBRITJE TOTALE. Mbi 300.000 produkte të gjitha në zbritje në të gjitha brendet Sportive dhe ato Italiane.