Arbëri

NATO dhe KFOR-i i urojnë Shqipërisë 110 vjetorin e Pavarësisë

 

NATO-ja e ka uruar Shqipërinë me rastin e festës së pavarësisë.

Organizata e Traktatit të Atlantikut të Veriut, përmes një postimi në Twitter, ka kërkuar nga ndjekësit e tyre që ta ripostojnë urimin e tyre.