Arbëri

Rama: Adem Jashari lindi në Ditën e Flamurit dhe vdiq për të jetuar përgjithmonë

 

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka ndarë një urim të veçantë më 28 nëntor, kur shënohet edhe Dita e Pavarësisë së Shqipërisë dhe Dita e Flamurit.

Rama në urimin e tij të hënën e ka kujtuar figurën emblematike të heroit kombëtar, Adem Jashari.