Arbëri

Vuçiqi nuk i beson Gjermanisë: Do ta mbështesë gjithmonë Kosovën, “është fëmijë i saj”

 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se nëse për kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti, çështja e statusit të Kosovës është e mbyllur, njëjtë është edhe për të, raporton “Kossev”.

Vuçiq ka thënë se statusi i Kosovës është “i bazuar në Kartën e OKB-së dhe Rezolutën 1244 të OKB-së”.