Arbëri

Kurti: 28 Nëntori festë e shumëfishtë e kombit shqiptar

 

Për nder të shënimit të 110-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë, të hënën në mbrëmje kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka organizuar një pritje në Prishtinë.

Kurti tha se festa e 28 nëntori është festë e shumëfishtë dhe me kuptim të shumëfishtë për kombin shqiptar.