Arbëri

Qeveria kërkon nga Kuvendi zgjatjen e masave emergjente të energjisë edhe për 30 ditë

FOTO: KOHA/Ilustrim
 

Qeveria e Kosovës në mbledhjen elektronike të mbajtur të martën, ka miratuar vendimin për t'i propozuar Kuvendit zgjatjen te masave emergjente në furnizim me energji edhe për 30 ditë.

Ndër masat emergjente ka qenë ndalimi i mihjes së kriptovaluteve, vendosjen e kufizimit në furnizim me energji për konsumatorët dhe vendosjen e obligimeve të veçanta për ndërmarrjet e energjisë.