Arbëri

Ndahen mjetet për pagesa të 100 eurove për studentët dhe punonjësit e ndërmarrjeve publike

 

Qeveria e Kosovës ka aprovuar kërkesën e Ministrisë së Financave për të ndarë 7 milionë euro për zbatimin e pagesave të njëhershme me nga 100 euro për punonjësit e ndërmarrjeve publike dhe për studentët.

Po ashtu këto mjete do të jenë edhe për zbatimin e masës për subvencionim të kredive investive.