Arbëri

Rada Trajkoviqi, këshilltare e ministrit të ri të Qeverisë Kurti

FOTO/Arkiva: Driton Paçarada/KOHA
 

Kryetarja e Lëvizjes Evropiane të Serbëve të Kosovës, Rada Trajkoviq, do të jetë këshilltare e ministrit të ri për Komunitete dhe Kthim të Qeverisë Kurti, Nenad Rashiq.

Këtë informacion për Media Center e ka konfirmuar vetë Rashiqi të enjten.