Arbëri

Për çdo blerje të vajit Floil ndihmoni dikë në nevojë – kampanja e Floil afër shoqatës Down Syndrom Kosova

 

Përmes fondacionit të krijuar së fundmi, Floil Cares, i cili për qëllim ka ndihmesën e komuniteteve në nevojë, Floil ka krijuar kampanjën 1 cent – Dhuro pak, ndihmo shumë!

Kjo kampanjë synon të mbledhë 1 cent nga çdo blerje e vajit Floil, dhe me paratë e mbledhura të ndihmojë anëtarët e Shoqatës Down Syndrome Kosova.