Arbëri

Grupi për Siguri dhe Barazi Gjinore kërkon veprime konkrete për mbrojtjen e grave

Foto: Ilustrim
 

Grupi për Siguri dhe Barazi Gjinore i ka dënuar dy vrasjet e fundit që kanë ndodhur në Kosovë, një grua e cila u vra nga burri i saj me sëpatë dhe një grua shtatzënë po ashtu nga burri i saj, të dyja rastet në Prishtinë.

Ai është shprehur i shqetësuar për numrin e jetëve të grave të humbura në Kosovë nga dhuna e ushtruar nga partnerët apo ish-partnerët e tyre.