Arbëri

Çitaku pyet Kurtin: Cili është zinxhiri i përgjegjësisë për 35-vjeçaren e vrarë

Nenkryetarja e PDK-se, Vlora Citaku
 

Nënkryetarja e Partisë Demokratike të Kosovës, Vlora Çitaku, ka pyetur kryeministrin Albin Kurti, se cili është zinxhiri i përgjegjësisë që duhet të japë dorëheqje. Ajo shkroi në Facebook të enjten se Kosova aktualisht nuk ka ministër të Shëndetësisë, kryeprokuror dhe drejtor të Policisë.

“Kryeministër, Kosova nuk ka: ministër të Shëndetësisë, kryeprokuror, drejtor të Policisë. Ku e ndale zinxhirin e përgjegjësisë”, ka shkruar ajo.