Arbëri

Hapet aplikimi për shtesa për fëmijët e lindur më 2009

 

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka njoftuar të premten se është hapur aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2009 që të përfitojnë nga Shtesat për Fëmijë.

Aplikimi mund të bëhet KËTU.