Arbëri

E pasur me vitamina, 100% natyrale - Jaffa Champion Orange!

 

Jaffa Champion Orange është ndër lëngjet më të preferuara nga lëngjet e frutave.

Kjo pasi që përveç shijes freskuese dhe unike, Jaffa Champion portokall ka edhe një numër të madh të vetive pozitive si: