Arbëri

Tahiri: Prezantimi i buxhetit është mashtrim, Qeveria e miratoi pa u konsultuar

 

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri, deklaroi se prezantimi i buxhetit që po iu bëhet qytetarëve në komuna është mashtrim i madh, sepse sipas tij, buxheti i vitit 2023 është miratuar në Qeveri pa asnjë konsultim paraprak me komunat dhe qytetarët.

Në një postim në Facebook, ai ka shkruar të dielën se rreth çështjes së buxhetit janë tri probleme.